Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ku gjendet vitamina B2 ose riboflavina ?

Burimet natyrore më të rëndësishme janë perimet bishtajore (0,16-0,20 mg / 100 g) produktet shtazore (më shumë në organet e brendshme) (0,901,30 rug / 100 g).Diçka më pak është e pranishme në drithëra (rreth 0:10 mg / 100 g) dhe perime me gjethe (akoma më pak). 

Lexo më shumë: Vitamina B2 ose riboflavina
ku gjendet vitamina B2,Vitamina B2 ku ndodhet,burimet ushqimore te vitamines B2,Vitamina B2 ushqimet,Riboflavina,riboflavines,ushqimet dhe riboflavina,

Burimet natyrore më të rëndësishme janë perimet bishtajore (0,16-0,20 mg / 100 g) produktet shtazore (më shumë në organet e brendshme) (0,901,30 rug / 100 g).Diçka më pak është e pranishme në drithëra (rreth 0:10 mg / 100 g) dhe perime me gjethe (akoma më pak). 

Lexo më shumë: Vitamina B2 ose riboflavina
ku gjendet vitamina B2,Vitamina B2 ku ndodhet,burimet ushqimore te vitamines B2,Vitamina B2 ushqimet,Riboflavina,riboflavines,ushqimet dhe riboflavina,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat