Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Gabimi i Mirelës - vjershë për fëmijë

Një ditë un’ me tebeshir,
Ne stacionin ton’ të lagjes,
Zhgarravita emrin tim,
Në urbanin e unazës,

Shpejt gabimin e kuptova,
Dhe u nisa për ta prishur,
Por me kot, më kot vrapova,
Autobusi ishte nisur,

Autobusi shkon kudo,
Emrin tim e mban mbi shpinë,
Ja Mirela, thot' kushdo,
Paska bërë sot një gabim.

vjersha per femije,vjershe per femije,vjersha
Një ditë un’ me tebeshir,
Ne stacionin ton’ të lagjes,
Zhgarravita emrin tim,
Në urbanin e unazës,

Shpejt gabimin e kuptova,
Dhe u nisa për ta prishur,
Por me kot, më kot vrapova,
Autobusi ishte nisur,

Autobusi shkon kudo,
Emrin tim e mban mbi shpinë,
Ja Mirela, thot' kushdo,
Paska bërë sot një gabim.

vjersha per femije,vjershe per femije,vjersha
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat