Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Diskriminimi taktil

Diskriminimi taktil paraqet aftësinë për ta dalluar në të njejtën kohe prekjen në dy pika të ndryshme në trup.

Ekzaminohet me kompas me maje jo të mprehta.

Pragu i ndjeshmërisë ndryshon në vende të ndryshme të trupit dhe varësisht nga regjioni fitohet distancë e ndryshme(më e vogël apo më e madhe).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,diskriminimi taktil,diskriminim taktil,diskriminimi taktil

Diskriminimi taktil paraqet aftësinë për ta dalluar në të njejtën kohe prekjen në dy pika të ndryshme në trup.

Ekzaminohet me kompas me maje jo të mprehta.

Pragu i ndjeshmërisë ndryshon në vende të ndryshme të trupit dhe varësisht nga regjioni fitohet distancë e ndryshme(më e vogël apo më e madhe).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,diskriminimi taktil,diskriminim taktil,diskriminimi taktil

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat