Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dëmtimi thamalik

Dëmtimi thamalik paraqiten fenomene të dhimbjes së fortë thalamike, bashkë me dobësi, ataksi, hiperkinezi, parestezi dhe humbje të aftësisë për diskriminim taktil dhe lokalizimi të senzacioneve të thjeshta dhe të vrazhda.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,demtimi talamik,demtimi thalamik,demtim thalamik,lezionet, demtimet, lendimet, lezioni, lendimi,demtimi i talamusit,talamus,talamusi,Pasyra klinike, klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet

Dëmtimi thamalik paraqiten fenomene të dhimbjes së fortë thalamike, bashkë me dobësi, ataksi, hiperkinezi, parestezi dhe humbje të aftësisë për diskriminim taktil dhe lokalizimi të senzacioneve të thjeshta dhe të vrazhda.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,demtimi talamik,demtimi thalamik,demtim thalamik,lezionet, demtimet, lendimet, lezioni, lendimi,demtimi i talamusit,talamus,talamusi,Pasyra klinike, klinika, shenjat, simptomat,karakteristikat, manifestimet

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi