Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë çrregullimet funksionale të trurit?

Çrregullimet funksionale të trurit janë çrregullime psikologjike për të cilat nuk gjendet një shkak strukturor.

Këtu përfshihen : neurozat dhe psikozat.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,crregullimet funksionale te trurit,Çrregullimet funksionale të trurit,crregullimi funksional i trurit

Çrregullimet funksionale të trurit janë çrregullime psikologjike për të cilat nuk gjendet një shkak strukturor.

Këtu përfshihen : neurozat dhe psikozat.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,crregullimet funksionale te trurit,Çrregullimet funksionale të trurit,crregullimi funksional i trurit

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat