Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë aberacionet kromozomale ?

Aberacionet kromozomale janë çrregullim i numrit dhe formës së kromozomeve.


 Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,kuptimi,paraqesin,aberacionet kromozomale,aberacion kromozomal,aberacioni kromozomal

Aberacionet kromozomale janë çrregullim i numrit dhe formës së kromozomeve.


 Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,kuptimi,paraqesin,aberacionet kromozomale,aberacion kromozomal,aberacioni kromozomal

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat