Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është zorra e hollë, e trashë dhe e verbër ?

 zorra,zorra e trashe,zorra e holle,zorra e verber,


Zorra është pjesë e aparatit tretës të njeriut a të kafshëve, në trajtën e një gypi të mishtë, të gjatë e të ngushtë, që fillon nga stomaku, përdridhet disa herë në bark e mbaron në të ndenjurat. 

Zorra e hollë pjesa e këtij organi nga stomaku deri te zorra e trashë. 

Zorra e trashë pjesë e këtij organi nga zorra e hollë deri te të ndenjurat apo deri tek anusi. 

Zorra e verbër pjesë mbeturinore që ndodhet në krye të zorrës së trashë dhe ka trajtën e një krimbi.

zorra shqip,cfare eshte zorra,qka eshte zorra qorre,ceshte zorra e verber,cka eshte zorra e trashe,zorra e holle,zorra e trasher shqip,zorra e holle,zorre e holle
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie