Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është poeti ?

1. Ai që bën vjersha; vjershëtor. Poet lirik (epik). Poet i shquar. Poetët e rinj. Poetët e Rilindjes.

2. fig. Njeri me shpirt të ndjeshëm, që priret nga e bukura dhe frymëzohet lehtë. Është poet ai.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,poet,poeti,poete,poetet
1. Ai që bën vjersha; vjershëtor. Poet lirik (epik). Poet i shquar. Poetët e rinj. Poetët e Rilindjes.

2. fig. Njeri me shpirt të ndjeshëm, që priret nga e bukura dhe frymëzohet lehtë. Është poet ai.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,poet,poeti,poete,poetet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat