Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është pikëpamja ?

1. Mendimi që ka dikush për diçka dhe mënyra se si e vlerëson atë. Pikëpamje të drejta (të shtrembra). Pikëpamje shkencore (antishkencore). Pikëpamje teorike (filozofike, politike). Pikëpamje marksiste. Pikëpamje antimarksiste.
 
2. Këndi i vështrimit të diçkaje, syri me të cilin shihet diçka, ana. Nga pikëpamja e moshës. Nga pikëpamja e madhësisë (e rëndësisë). Nga pikëpamja kohore (gjeografike, historike). E shikojmë (e vlerësojmë) nga pikëpamja ideologjike (politike, e përmbajtjes, e formës).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,pikepamje,pikepamjet shqip,pikepamja,
 
1. Mendimi që ka dikush për diçka dhe mënyra se si e vlerëson atë. Pikëpamje të drejta (të shtrembra). Pikëpamje shkencore (antishkencore). Pikëpamje teorike (filozofike, politike). Pikëpamje marksiste. Pikëpamje antimarksiste.
 
2. Këndi i vështrimit të diçkaje, syri me të cilin shihet diçka, ana. Nga pikëpamja e moshës. Nga pikëpamja e madhësisë (e rëndësisë). Nga pikëpamja kohore (gjeografike, historike). E shikojmë (e vlerësojmë) nga pikëpamja ideologjike (politike, e përmbajtjes, e formës).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,pikepamje,pikepamjet shqip,pikepamja,
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat