Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është oficeri ?

1. Kuadër ushtarak a politik që kryen detyra të ndryshme drejtuese në komandat dhe në shtabet e forcave të armatosura tokësore, detare e ajrore (në ushtritë që nuk kanë grada). Oficer rezervist. Oficer i shërbimit aktiv. Oficer i Ushtrisë Popullore. Oficer shtabi. Oficer marine. Oficer i Policisë Popullore. Oficeri i rojës. Shkolla e oficerëve. U bë oficer.
 
2. Secila prej gradave nga nëntogeri e lart; ushtaraku që mban gradën nëntoger e lart (në ushtritë që kanë grada).
 
3. shah. Figurë shahu, që lëviz në çdo katror të fushës në drejtim të këndeve. Oficeri i zi (i bardhë). Ia mori oficerin.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,oficeri,oficer,oficeret
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat