Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është kushtetuta ? ~ Rapitful Shqip

Çka është kushtetuta ?

Çka është kushtetuta  ?

Kushtetuta është ligji themelor i një shteti, që përcakton rendin politik dhe ekonomik e shoqëror të tij, sistemin e zgjedhjeve, organet e larta dhe lokale të pushtetit shtetëror e të administratës shtetërore, organizimin e mbrojtjes së vendit e të forcave të armatosura, të gjykatave e të prokurorisë si edhe të drejtat e detyrat themelore të shtetasve.
 
Kushtetuta e re. Kushtetutë borgjeze. Shpallja e kushtetutës. Miratimi i kushtetutës.

 Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,kuptimi,paraqesin,kushtetuta,kushtetute,kushtetutat,kushtetute shqip,kushtetut


Share/Bookmark
       
   

Postime të ngjashme  •