Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është kryevepra ?

1. Vepra kryesore, vepra më e rëndësishme, dhe më e mirë e një autori (e një shkrimtari, e një artisti, e një dijetari etj.). Kryevepra e Naimit.
 
2. Vepër letrare a artistike e përkryer; diçka e përsosur në llojin e vet, diçka e goditur mirë. Kryevepra të letërsisë shqiptare. Kryevepra të artit popullor. Kryeveprat botërore. Kryevepra të pikturës. Është me të vërtetë një kryevepër. 


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kryeveper shqip,kryevepra,kryevepra,kryeveper 
 
loading...
1. Vepra kryesore, vepra më e rëndësishme, dhe më e mirë e një autori (e një shkrimtari, e një artisti, e një dijetari etj.). Kryevepra e Naimit.
 
2. Vepër letrare a artistike e përkryer; diçka e përsosur në llojin e vet, diçka e goditur mirë. Kryevepra të letërsisë shqiptare. Kryevepra të artit popullor. Kryeveprat botërore. Kryevepra të pikturës. Është me të vërtetë një kryevepër. 


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kryeveper shqip,kryevepra,kryevepra,kryeveper 
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat