Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është disfazia ?


Disfazia është çrregullim në të folur ose paaftësi për të lidhur fjalët në fjali dhe vjen për shkak të dëmtimeve qëndrore. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,dizfazia,disfazi,dizfazite


Disfazia është çrregullim në të folur ose paaftësi për të lidhur fjalët në fjali dhe vjen për shkak të dëmtimeve qëndrore. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,dizfazia,disfazi,dizfazite

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat