Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është botoj apo botimi ?

Shtyp për ta përhapur një libër, një gazetë, një shkrim etj.; bëj të njohur botërisht një lajm, një shkrim, një vepër etj., duke e shtypur dhe duke e vënë në qarkullim; nxjerr. 

Botoj një artikull (një studim, një roman, një fjalor).
 

Botoj një gazetë (një revistë). Botoj një fotografi. Botoj një dokument.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,botimi,botim,botoj,botimet,botime
 
Shtyp për ta përhapur një libër, një gazetë, një shkrim etj.; bëj të njohur botërisht një lajm, një shkrim, një vepër etj., duke e shtypur dhe duke e vënë në qarkullim; nxjerr. 

Botoj një artikull (një studim, një roman, një fjalor).
 

Botoj një gazetë (një revistë). Botoj një fotografi. Botoj një dokument.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,botimi,botim,botoj,botimet,botime
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat