Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është atomi ?

Atomi është grimca më e imët e çdo elementi kimik, e cila përbëhet prej bërthamës dhe prej elektroneve. 

Atom hidrogjeni. Atomi i oksigjenit. Bërthama e atomit. Pesha (struktura) e atomit. Zbërthimi i atomit. Shekulli i atomit. libr. shekulli i njëzetë, kur u zbulua dhe u përdor energjia atomike.

atomi shqip,ceshte atomi,atomi eshte
Atomi është grimca më e imët e çdo elementi kimik, e cila përbëhet prej bërthamës dhe prej elektroneve. 

Atom hidrogjeni. Atomi i oksigjenit. Bërthama e atomit. Pesha (struktura) e atomit. Zbërthimi i atomit. Shekulli i atomit. libr. shekulli i njëzetë, kur u zbulua dhe u përdor energjia atomike.

atomi shqip,ceshte atomi,atomi eshte
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat