Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Apraksia ?


Apraksia është humbje e aftësisë për të kryer veprime dhe lëvizje të përshtatshme të zakonshme për shkak të paralizës dhe dëmtimeve të tjera senzorike dhe motorike.    

Apraksi, Apraxia, Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, apraksia


Apraksia është humbje e aftësisë për të kryer veprime dhe lëvizje të përshtatshme të zakonshme për shkak të paralizës dhe dëmtimeve të tjera senzorike dhe motorike.    

Apraksi, Apraxia, Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, apraksia

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat