Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është apoptoza ?

Apoptoza është mënyrë themelore e eliminimit të tepricës së qelizave në zhvillimin fetal dhe embrional, atrofinë e indeve të filluar me hormone (imunosupresioni imunosupresiv, atrofia tamoksifenike e kancerit të gjirit), nxitimit të ulur hormonal (zvogëlimi i gjëndrave të qumështit pas ndërprerjes së dhënies së gjirit, ndryshimet endometrike deciduale), në zgjedhjen negative të kloneve në timus (toleranca e antigjeneve vetanake) e po ashtu
bënë pjesë në mbajtjen e arkitekturës indore (qërimi i epitelit të zorrëve).

 Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,kuptimi,paraqesin,apoptoza,apoptoze,apoptozat,apoptozis,apoptoza qelizore
Apoptoza është mënyrë themelore e eliminimit të tepricës së qelizave në zhvillimin fetal dhe embrional, atrofinë e indeve të filluar me hormone (imunosupresioni imunosupresiv, atrofia tamoksifenike e kancerit të gjirit), nxitimit të ulur hormonal (zvogëlimi i gjëndrave të qumështit pas ndërprerjes së dhënies së gjirit, ndryshimet endometrike deciduale), në zgjedhjen negative të kloneve në timus (toleranca e antigjeneve vetanake) e po ashtu
bënë pjesë në mbajtjen e arkitekturës indore (qërimi i epitelit të zorrëve).

 Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,kuptimi,paraqesin,apoptoza,apoptoze,apoptozat,apoptozis,apoptoza qelizore
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat