Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është anaplazia ?

Anaplazia është çrregullim i strukturës së qelizës tipike për qelizat kanceroze, të cilat humbasin ngjashmërinë me qelizat mëmë dhe duken si të padiferencuara ose si qeliza embrionale.  

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, anaplazia,anaplazi,anaplazite,

Anaplazia është çrregullim i strukturës së qelizës tipike për qelizat kanceroze, të cilat humbasin ngjashmërinë me qelizat mëmë dhe duken si të padiferencuara ose si qeliza embrionale.  

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, anaplazia,anaplazi,anaplazite,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat