Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Amusia ?


Amusia është humbja e aftësisë së njeriut për ta kuptuar dhe interpretuar muzikën.   

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, amusia,amusi,amusia neurologji,neuropsikiatria online


Amusia është humbja e aftësisë së njeriut për ta kuptuar dhe interpretuar muzikën.   

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, amusia,amusi,amusia neurologji,neuropsikiatria online

loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat