Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë fazat e hemostazës ?

» Fazat e hemostazës janë:
Konstrikcioni
» 
Krijimi i koagulit trombocitar-të bardhë
» 
Krijimi i koagulit të gjakut-të kuq
» 
Stabilizimi i koagulit të gjakut dhe
» 
Zbërthimi i tij – apo liza e tij.
cilat jane fazat e hemostazes,fazat e hemostazes shqip,cilat jane proceset e hemostazes,ne cilat faza kalon hemostaza,hemostaza fazat, fazat e hemostazes,ne cfare faza kalon hemostaza
» Fazat e hemostazës janë:
Konstrikcioni
» 
Krijimi i koagulit trombocitar-të bardhë
» 
Krijimi i koagulit të gjakut-të kuq
» 
Stabilizimi i koagulit të gjakut dhe
» 
Zbërthimi i tij – apo liza e tij.
cilat jane fazat e hemostazes,fazat e hemostazes shqip,cilat jane proceset e hemostazes,ne cilat faza kalon hemostaza,hemostaza fazat, fazat e hemostazes,ne cfare faza kalon hemostaza
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat