Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cila është rëndësia e acidit folik ?

Është i nevojshëm në sintezën e hemoglobinës për hematopoezën e duhur, por edhe në sintezën e tirozinës dhe metioninës, duke ndihmuar në këtë mënyrë rigjenerimin e qelizave dhe plagëve të stomakut dhe zorrës dymbëdhjetë gishtore (apo në shërimin e ulçerës së tyre). 

Lexo më shumë: Acidi folik

 cila eshte rendesia e acidit folik,pse eshte i rendesishem acidi folik,acidi folik dhe shtatzania,acidi folik per shtatzani,cfare rendesi ka acidi folik,rendesia mjekesore e acidit folik,cfare roli luan acidi folik,qfare roli luan acidi folik,acidi folik rendesia,
Është i nevojshëm në sintezën e hemoglobinës për hematopoezën e duhur, por edhe në sintezën e tirozinës dhe metioninës, duke ndihmuar në këtë mënyrë rigjenerimin e qelizave dhe plagëve të stomakut dhe zorrës dymbëdhjetë gishtore (apo në shërimin e ulçerës së tyre). 

Lexo më shumë: Acidi folik

 cila eshte rendesia e acidit folik,pse eshte i rendesishem acidi folik,acidi folik dhe shtatzania,acidi folik per shtatzani,cfare rendesi ka acidi folik,rendesia mjekesore e acidit folik,cfare roli luan acidi folik,qfare roli luan acidi folik,acidi folik rendesia,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat