Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bradyteleokinesia

Bradyteleokinesia është ndryshim që haset gjatë sprovës gisht-hundë, në rastet kur gjatë lëvizjes së filluar,gishtu tregues ndalet befasisht para cakut, që mandej të paraqitet tremori intencional dhe pas kësaj me lëvizje të ngadalshme të goditet caku-hunda.

Në këtë mënyrë kryhet sprova.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,bradyteleokinezia,bradytelekinezi,

Bradyteleokinesia është ndryshim që haset gjatë sprovës gisht-hundë, në rastet kur gjatë lëvizjes së filluar,gishtu tregues ndalet befasisht para cakut, që mandej të paraqitet tremori intencional dhe pas kësaj me lëvizje të ngadalshme të goditet caku-hunda.

Në këtë mënyrë kryhet sprova.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,bradyteleokinezia,bradytelekinezi,

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi