Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Barognozia

Barognozia është aftësia e njohjes së peshës së përafërt të një objekti dhe është funksion i korteksit senzitiv. 

Në duart e pacientit vehen dy objekte me peshë përafërsisht të njejtë. 

Pacienti duhet të vlersojë cili është më i lehtë dhe cili më i rëndë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,Barognozia,Barognozi,Barognozite,

Barognozia është aftësia e njohjes së peshës së përafërt të një objekti dhe është funksion i korteksit senzitiv. 

Në duart e pacientit vehen dy objekte me peshë përafërsisht të njejtë. 

Pacienti duhet të vlersojë cili është më i lehtë dhe cili më i rëndë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,Barognozia,Barognozi,Barognozite,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat