Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ataksia cerebelare


Ataksia cerebelare mund të manifestohet si hipermetri, në rastet kur lëvizjet janë me amplitudë të zmadhuar, apo hipometri në rastet kur është i zvogëluar diapazoni i lëvizjeve.

Dizmetri takojmë kur regjistrojmë lëvizje të paqëlluara, me ndryshime në shpejtësi dhe amplitudë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,ataksia cerebelare,ataksi cerebelare,ataxia,ataxi,cerebellumi


Ataksia cerebelare mund të manifestohet si hipermetri, në rastet kur lëvizjet janë me amplitudë të zmadhuar, apo hipometri në rastet kur është i zvogëluar diapazoni i lëvizjeve.

Dizmetri takojmë kur regjistrojmë lëvizje të paqëlluara, me ndryshime në shpejtësi dhe amplitudë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,ataksia cerebelare,ataksi cerebelare,ataxia,ataxi,cerebellumi

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi