Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Apraksia motore

Apraksia motore është pasojë e paftësisë që të transmetohen në mënyrë korrekte impulset në efektorë. 

Idea dhe plani se si të kryhet ndonjë lëvizje ekzistojnë, por zbatimi është i pasaktë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,apraksia motore,apraksi motore,apraksite motore,apraxia motore

loading...
Apraksia motore është pasojë e paftësisë që të transmetohen në mënyrë korrekte impulset në efektorë. 

Idea dhe plani se si të kryhet ndonjë lëvizje ekzistojnë, por zbatimi është i pasaktë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,apraksia motore,apraksi motore,apraksite motore,apraxia motore

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat