Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Apraksia ideore


Ekziston paaftësi për t'u krijuar shfaqje teknike e aktivitetit që duhet të kryhet.

Në qoftë se i ofrojmë pacientit kuti me cigare dhe shkrepsë, ai s'do të jetë në gjendje për t'i vënë në përdorim.

Pacientët me apraksi ideore nuk dinë të veshmbathen.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,shfaqet,ku paraqitet,apraksia ideore,apraksi ideore,apraksite ideore


Ekziston paaftësi për t'u krijuar shfaqje teknike e aktivitetit që duhet të kryhet.

Në qoftë se i ofrojmë pacientit kuti me cigare dhe shkrepsë, ai s'do të jetë në gjendje për t'i vënë në përdorim.

Pacientët me apraksi ideore nuk dinë të veshmbathen.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,shfaqet,ku paraqitet,apraksia ideore,apraksi ideore,apraksite ideore

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi