Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Aktinomikoza torakale

Actinomycosis torakale është kur shkaktari atakon parenhimën pulmonale dhe  nën lëkurë shfaqen infiltrime të forta me fistula (të mundshme).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi ,trajtimi,sherimi,mjekimi, pasyra klinike,mjekimi lokal,mjekimi i pergjitshem,terapia, diagnoza,diagnoza diferenciale, diagnoz,klinika, dermatologji,dermatologjia, mjekesi, mjekim, sherimi,te dhena,aktinomikoza torakale,aktinomikoze torakale
Actinomycosis torakale është kur shkaktari atakon parenhimën pulmonale dhe  nën lëkurë shfaqen infiltrime të forta me fistula (të mundshme).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi ,trajtimi,sherimi,mjekimi, pasyra klinike,mjekimi lokal,mjekimi i pergjitshem,terapia, diagnoza,diagnoza diferenciale, diagnoz,klinika, dermatologji,dermatologjia, mjekesi, mjekim, sherimi,te dhena,aktinomikoza torakale,aktinomikoze torakale
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat