Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Akroparestezitë

Akroparestezitë manifestohen si mpirje, therrje, prekje me gjilpërë, djegie të majave të gështirënjeve të dorës apo të këmbës, paraqitet si ndryshimeve vazomotore dhe trofike që i atakojnë mbarimet e fijeve nervore.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,Akroparestezitë,Akroparestezia,Akroparestezi 

Akroparestezitë manifestohen si mpirje, therrje, prekje me gjilpërë, djegie të majave të gështirënjeve të dorës apo të këmbës, paraqitet si ndryshimeve vazomotore dhe trofike që i atakojnë mbarimet e fijeve nervore.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,Akroparestezitë,Akroparestezia,Akroparestezi 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat