Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Akalkulia

Akalkulia paraqet pamundësinë për të përdorur numra dhe shenja matematikore.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,akalkulia,akalkuli,akalkulite

Akalkulia paraqet pamundësinë për të përdorur numra dhe shenja matematikore.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,akalkulia,akalkuli,akalkulite

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi