Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Afazia senzore

Afazia senzore është paaftësia për ta kuptuar të folurit e të tjerëve.

Tek këta pacientë është i humbur të folurit e brendshëm.

I sëmuri mund të artikulojë dhe të thotë fjalë, por as ai vetë nuk i kupton ato që i thotë. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,afazia,afazi senzore,afazia senzore,afazia sensore,afazite senzore

Afazia senzore është paaftësia për ta kuptuar të folurit e të tjerëve.

Tek këta pacientë është i humbur të folurit e brendshëm.

I sëmuri mund të artikulojë dhe të thotë fjalë, por as ai vetë nuk i kupton ato që i thotë. 

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,kuptojme me fjalen,termi,paraqet,afazia,afazi senzore,afazia senzore,afazia sensore,afazite senzore

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi