Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Simptomat e anemisë në përgjithësi

Zbehje (zverdhje) në fytyrë, 

marramendje, 

dhimbje koke, 

rrahje zemre, 

pakësim apo ndërprerje e gjakut të menstruacioneve tek femrat,

 humbja e oreksit,

shqetësimi, 

Shpërqendrimi, 

stresi dhe 

probleme në tretje.Anemia simptomat,shenjat e anemise,anemia shenjat,shenjat anemia,anemia shenjat,Anemia shenjat,shenjat per anemi,anemia shenjat,shenjat anemi
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie