Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Hoxhë Dr.Shefqet Krasniqi- Biografia

  Shefqet Krasniqi,Hoxhe Dr.Shefqet Krasniqi, Shefqet Krasniqi,SHEFQET KRASNIQI ,Shefqet Krasniqi
Hoxhë Dr.Shefqet KrasniqiKa lindur më 20.6.1966, në fshatin Sibovc të Kastriotit (ish Obiliqit).
 
Shkollën fillore e kryen në vendlindje, ndërsa të mesmen në Medresen“Alauddin’’- në Prishtinė. 

Më 1986 shkon në Medinne të Arabisë Saudite, ku me sukses përfundon studimet në Fakultetin e Gjuhës dhe Letërsisė arabe. 

Studimet pasdiplomike i vazhdon në të njejtin vend (Medinne), në degën e Sheriatit (ligjit) islam, në të cilën edhe magjistron. 

Në vitin 2001, pas plot 15 vitesh të qëndrimit në Medinne, mbron doktoratën në lëminë e Sheriatit islam dhe përfundon të gjitha shkallët e shkollimit të atjeshëm me notën mesatare 10. 

Po në këtë vit, kthehet në vendlinje dhe angazhohet si ligjërues i lëndës adekuate në Fakultetin e Studimeve Islame (FSI) në Prishtinë, dhe imam në Xhaminë e Madhe po ashtu në Prishtinë. 

Ka përkthyer libra nga gjuha arabe në shqip dhe shumë fletushka. 

Dr. Shefqet Krasniqi jeton në Prishtinë. 

Është baba i 4 fëmijëve.

Shefqet Krasniqi biografia,Hoxhe Dr.Shefqet Krasniqi biografia,Biografia Shefqet Krasniqi,SHEFQET KRASNIQI JETA,Shefqet Krasniqi biografia
  Shefqet Krasniqi,Hoxhe Dr.Shefqet Krasniqi, Shefqet Krasniqi,SHEFQET KRASNIQI ,Shefqet Krasniqi
Hoxhë Dr.Shefqet KrasniqiKa lindur më 20.6.1966, në fshatin Sibovc të Kastriotit (ish Obiliqit).
 
Shkollën fillore e kryen në vendlindje, ndërsa të mesmen në Medresen“Alauddin’’- në Prishtinė. 

Më 1986 shkon në Medinne të Arabisë Saudite, ku me sukses përfundon studimet në Fakultetin e Gjuhës dhe Letërsisė arabe. 

Studimet pasdiplomike i vazhdon në të njejtin vend (Medinne), në degën e Sheriatit (ligjit) islam, në të cilën edhe magjistron. 

Në vitin 2001, pas plot 15 vitesh të qëndrimit në Medinne, mbron doktoratën në lëminë e Sheriatit islam dhe përfundon të gjitha shkallët e shkollimit të atjeshëm me notën mesatare 10. 

Po në këtë vit, kthehet në vendlinje dhe angazhohet si ligjërues i lëndës adekuate në Fakultetin e Studimeve Islame (FSI) në Prishtinë, dhe imam në Xhaminë e Madhe po ashtu në Prishtinë. 

Ka përkthyer libra nga gjuha arabe në shqip dhe shumë fletushka. 

Dr. Shefqet Krasniqi jeton në Prishtinë. 

Është baba i 4 fëmijëve.

Shefqet Krasniqi biografia,Hoxhe Dr.Shefqet Krasniqi biografia,Biografia Shefqet Krasniqi,SHEFQET KRASNIQI JETA,Shefqet Krasniqi biografia
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat