Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Fasulet dhe shëndeti

 fasulja,fasulet,pasuli,pasulja,pasul shqip

Fasulet kanë formën e veshkave dhe në fakt edhe ndihmojnë funksionin e tyre. 

Fasulet janë një ushqim i preferuar për sistemin urinar.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


 
 
 fasulja,fasulet,pasuli,pasulja,pasul shqip

Fasulet kanë formën e veshkave dhe në fakt edhe ndihmojnë funksionin e tyre. 

Fasulet janë një ushqim i preferuar për sistemin urinar.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


 
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat