Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Disa nga shkaqet e frymëmarrjes me gojë:

1. Rritja e bajameve dhe mishit në hundë 46%
 
2. Bllokimi i hundëve nga alergjitë 17%
 
3. Përkulja e kockave brenda hundës majtas ose djathtas 14%
 
4. Mbështjellja e vrimave të hundës me mukozë
 
5. Nëse vrimat e hundës janë më të vogla se normalisht
 
6. Apnea e gjumit (ndërprerja e frymëmarrjes dhe zgjimi i trembur nga gjumi)
Ndërkohë që gjuha zakonisht qëndron në kupolën e qiellzës në rast të bllokimit, ajo ulet poshtë dhëmballëve. Nëse kjo vazhdon gjatë shfaqen vonesa në zhvillimin e qiellzës dhe nuk mund të arrijë gjerësinë e duhur.


1. Rritja e bajameve dhe mishit në hundë 46%
 
2. Bllokimi i hundëve nga alergjitë 17%
 
3. Përkulja e kockave brenda hundës majtas ose djathtas 14%
 
4. Mbështjellja e vrimave të hundës me mukozë
 
5. Nëse vrimat e hundës janë më të vogla se normalisht
 
6. Apnea e gjumit (ndërprerja e frymëmarrjes dhe zgjimi i trembur nga gjumi)
Ndërkohë që gjuha zakonisht qëndron në kupolën e qiellzës në rast të bllokimit, ajo ulet poshtë dhëmballëve. Nëse kjo vazhdon gjatë shfaqen vonesa në zhvillimin e qiellzës dhe nuk mund të arrijë gjerësinë e duhur.


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat