Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dardha , avokado etj

 dardha,avokado

Dardha, patëllxhani i murmë, dhe avokadoja kanë formë të mitrës dhe në fakt ndihmojnë funksionin e mitrës dhe qafës së mitrës. 

Nëse nëna konsumon një avokado në javë asaj i mundëson baraspeshen e hormoneve seksuale dhe parandalon kancerin e qafës së mitres dhe lindjen e fëmijëve me nënpeshë kongjenitale. 

Ndërsa ngjashmëria në mes shtatzanisë dhe avokados është se fryti i avokados për tu pjekur nga lulja në fryt kërkon 9 muaj aq sa edhe fryti për tu zhvilluar në miter.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


 dardha,avokado

Dardha, patëllxhani i murmë, dhe avokadoja kanë formë të mitrës dhe në fakt ndihmojnë funksionin e mitrës dhe qafës së mitrës. 

Nëse nëna konsumon një avokado në javë asaj i mundëson baraspeshen e hormoneve seksuale dhe parandalon kancerin e qafës së mitres dhe lindjen e fëmijëve me nënpeshë kongjenitale. 

Ndërsa ngjashmëria në mes shtatzanisë dhe avokados është se fryti i avokados për tu pjekur nga lulja në fryt kërkon 9 muaj aq sa edhe fryti për tu zhvilluar në miter.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


loading...

Related Posts :Syzat

Namazi