Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është veshka ?

veshkat,veshka,veshket,veshka shqip

Secila nga dy pjesët e organit ku përftohet ujët e hollë, që kanë trajtën e një fasuleje të madhe dhe që ndodhen në të dy anët e shtyllës kurrizore, afër mesit, te njeriu e te kafshët; ky organ i disa kafshëve që përdoret si ushqim. Veshkë e sëmurë. Ka gurë në veshka. Operoi (hoqi) një veshkë. 


 cka eshte veshka,veshka shqip.cfare eshte veshka,veshket shqip.cka jane veshkat,cka jane veshket,cfare jane veshket,qjane veshket,roli i veshkave,veshkat shqip,veshka,qka eshte veshka,veshka eshte
veshkat,veshka,veshket,veshka shqip

Secila nga dy pjesët e organit ku përftohet ujët e hollë, që kanë trajtën e një fasuleje të madhe dhe që ndodhen në të dy anët e shtyllës kurrizore, afër mesit, te njeriu e te kafshët; ky organ i disa kafshëve që përdoret si ushqim. Veshkë e sëmurë. Ka gurë në veshka. Operoi (hoqi) një veshkë. 


 cka eshte veshka,veshka shqip.cfare eshte veshka,veshket shqip.cka jane veshkat,cka jane veshket,cfare jane veshket,qjane veshket,roli i veshkave,veshkat shqip,veshka,qka eshte veshka,veshka eshte
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat