Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është Mëlçia ?

Melcia,Melqia,Melçia,melqia

Mëlçia është organ i brendshëm i njeriut dhe i disa kafshëve, me ngjyrë të kuqe të mbyllët, që gjendet në anën e djathtë të pjesës së sipërme të hapësirës së barkut, nën diafragmë dhe që kryen funksione të rëndësishme për formimin e gjakut, për prodhimin e lëngut të tëmblit etj., mëlçia e zezë; ky organ i disa kafshëve, që përdoret si ushqim. Mëlçi qengji (viçi). Mëlçi të pjekura (të skuqura). Sëmundja e mëlçisë. Gëlbaza e mëlçisë. mjek. Vuan nga mëlçia vuan nga sëmundja në mëlçi. 


cka eshte melcia,ceshte melcia,cfare eshte melqia,cka eshte melqia,melqia shqip,melqi shqip,cka quajme melqi,cfare eshte melqia,melqia ne shqip,qeshte melqia,qka eshte melqia,melqia terminologji mjekesore,melqia shqip,melcia shqip,melçia shqip,melci shqip,roli i melqise,melqia roli,melçia mjekesi
Melcia,Melqia,Melçia,melqia

Mëlçia është organ i brendshëm i njeriut dhe i disa kafshëve, me ngjyrë të kuqe të mbyllët, që gjendet në anën e djathtë të pjesës së sipërme të hapësirës së barkut, nën diafragmë dhe që kryen funksione të rëndësishme për formimin e gjakut, për prodhimin e lëngut të tëmblit etj., mëlçia e zezë; ky organ i disa kafshëve, që përdoret si ushqim. Mëlçi qengji (viçi). Mëlçi të pjekura (të skuqura). Sëmundja e mëlçisë. Gëlbaza e mëlçisë. mjek. Vuan nga mëlçia vuan nga sëmundja në mëlçi. 


cka eshte melcia,ceshte melcia,cfare eshte melqia,cka eshte melqia,melqia shqip,melqi shqip,cka quajme melqi,cfare eshte melqia,melqia ne shqip,qeshte melqia,qka eshte melqia,melqia terminologji mjekesore,melqia shqip,melcia shqip,melçia shqip,melci shqip,roli i melqise,melqia roli,melçia mjekesi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat