Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është kanceri ?

Sëmundje e rëndë, që shfaqet zakonisht me një bullungë në lëkurë ose në një organ, e cila vjen duke u rritur dhe shkatërron indet e organet e tjera përreth; tumor i keq që përhapet me shpejtësi në gjithë trupin e njeriut ose të kafshës. Kanceri i mushkërive. Kanceri i kockave. Kancer në gjak leukemi.


cka eshte kanceri,ceshte kanceri,kancer shqip,cka quajme kancer,cfare eshte kancer,kanceri shqip,cka quajme kancer,kancer shqip,qka eshte kancer,kanceri eshte,kancer eshte,kanceri kuptim,kanceri kuptimi,
loading...
Sëmundje e rëndë, që shfaqet zakonisht me një bullungë në lëkurë ose në një organ, e cila vjen duke u rritur dhe shkatërron indet e organet e tjera përreth; tumor i keq që përhapet me shpejtësi në gjithë trupin e njeriut ose të kafshës. Kanceri i mushkërive. Kanceri i kockave. Kancer në gjak leukemi.


cka eshte kanceri,ceshte kanceri,kancer shqip,cka quajme kancer,cfare eshte kancer,kanceri shqip,cka quajme kancer,kancer shqip,qka eshte kancer,kanceri eshte,kancer eshte,kanceri kuptim,kanceri kuptimi,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat