Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është insulina ?

Insulina është hormoni që prodhohet nga pankreasi dhe lejon glukozën të hyjë në qelizat e trupit, ku aty përdoret si karburant për energji. 

Kështu ne mund të punojmë, të luajmë dhe përgjithësisht të jetojmë jetën tonë. 

Ajo është thelbësore për jetën.

cka eshte insulina,insulina shqip,insulina,insuline,qka eshte insulina,qfare eshte insulina, ku prodhohet insulina
loading...
Insulina është hormoni që prodhohet nga pankreasi dhe lejon glukozën të hyjë në qelizat e trupit, ku aty përdoret si karburant për energji. 

Kështu ne mund të punojmë, të luajmë dhe përgjithësisht të jetojmë jetën tonë. 

Ajo është thelbësore për jetën.

cka eshte insulina,insulina shqip,insulina,insuline,qka eshte insulina,qfare eshte insulina, ku prodhohet insulina
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat