Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bora në ëndërr - komentimi i ëndrrave

 Bora ne enderr

Nëse shihet në ëndërr bora, kjo komentohet si pikëllim, sëmundje, dënim, përpos nëse shihet duke rënë pak dhe në kohën e vet.

bora ne enderr,bora enderr,bore ne enderr komentimi i endrrave,endrrat komentimi i tyre,bora enderr,endrra bora
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat