Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Acidet yndyrore Omega-3

Acidet yndyrore omega-3 zinxhir-gjate, EPA dhe DHA, janë të domosdoshme për pamje dhe funksion të shëndetshëm të syrit. 

Këto acide yndyrore, të gjetura në peshq të vajshëm si salmoni, skumbri dhe tuna e freskët, ndihmojnë për të mbrojtur formën më të zakonshme të humbjes së shikimit në mesin e njerëzve të moshuar. 

Përqendrime të larta të acideve yndyrore omega-3, janë gjetur në retinën e syrit dhe hulumtimet tregojnë se kjo lëndë ushqyese është thelbësore për shëndetin e syve.


Acidet yndyrore omega-3 zinxhir-gjate, EPA dhe DHA, janë të domosdoshme për pamje dhe funksion të shëndetshëm të syrit. 

Këto acide yndyrore, të gjetura në peshq të vajshëm si salmoni, skumbri dhe tuna e freskët, ndihmojnë për të mbrojtur formën më të zakonshme të humbjes së shikimit në mesin e njerëzve të moshuar. 

Përqendrime të larta të acideve yndyrore omega-3, janë gjetur në retinën e syrit dhe hulumtimet tregojnë se kjo lëndë ushqyese është thelbësore për shëndetin e syve.


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat