Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Testet e Autoshkollave online


Testet e Autoshkollave online

 

10 teste te ndryshme rreth autoshkolles

 Të gjitha testet kanë nga 30 pyetje.
15 pyetje me nga 4 pikë,
10 pyetje me nga 3 pikë,
5 pyetje me nga 2 pikë.

 Ja linkat e meposhtem per secilin test:

 kliko mbi testin qe doni pasi te klikoni prisni 5 sekonda dhe shkoni skip ad
Testet e Autoshkollave online

 

10 teste te ndryshme rreth autoshkolles

 Të gjitha testet kanë nga 30 pyetje.
15 pyetje me nga 4 pikë,
10 pyetje me nga 3 pikë,
5 pyetje me nga 2 pikë.

 Ja linkat e meposhtem per secilin test:

 kliko mbi testin qe doni pasi te klikoni prisni 5 sekonda dhe shkoni skip adloading...

Related Posts :Namazi

Syzat