Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në cilin vit u bë unifikimi (standardizimi) i gjuhës letrare shqipe dhe ku?

Unifikimi (standardizimi) i gjuhës shqipe është bërë në vitin 1972 në Kongresin e Drejtshkrimit të Gjuhës shqipe që u mbajt në Tiranë.
Unifikimi (standardizimi) i gjuhës shqipe është bërë në vitin 1972 në Kongresin e Drejtshkrimit të Gjuhës shqipe që u mbajt në Tiranë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat