Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ndajfolja e kohës

Ndajfolja e kohës luan rolin e grupeve parafjalore rrethanore kohe.


Ndajfoljet kryesore të kohës janë: dje, pardje, nesër, pasnesër, paradite, pasdite, sot, sonte, tani, vjet etj, që tregojnë kohën e saktë të kryerjes së veprimit; njëherë, gjithmonë, kurdo, së shpejti, së lashti etj, që tregojnë një kohë të papërcaktuar.


Së shpejti do të organizohet në Prishtinë një konferencë për gjuhën shqipe. 


cka eshte ndajfolja e kohes, ndajfolje e kohes shembuj,shembuj ndajfolja e kohes, ndajfolje e kohes shqip,ndajfolja kohore,ndajfoljet shqip,ndajfolja e kohes, koha dhe ndajfolja, ndajfolja e kohes gramatike,cfare roli luan ndajfolja e kohes 
Ndajfolja e kohës luan rolin e grupeve parafjalore rrethanore kohe.


Ndajfoljet kryesore të kohës janë: dje, pardje, nesër, pasnesër, paradite, pasdite, sot, sonte, tani, vjet etj, që tregojnë kohën e saktë të kryerjes së veprimit; njëherë, gjithmonë, kurdo, së shpejti, së lashti etj, që tregojnë një kohë të papërcaktuar.


Së shpejti do të organizohet në Prishtinë një konferencë për gjuhën shqipe. 


cka eshte ndajfolja e kohes, ndajfolje e kohes shembuj,shembuj ndajfolja e kohes, ndajfolje e kohes shqip,ndajfolja kohore,ndajfoljet shqip,ndajfolja e kohes, koha dhe ndajfolja, ndajfolja e kohes gramatike,cfare roli luan ndajfolja e kohes 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat