Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Me çka shprehet kundrinori i zhdrejtë me parafjalë?

• Kundrinori i zhdrejtë me parafjalë shprehet:

a) me emër:


Më doli gjumi nga bubullima. (nga cila?)


b) me përemër:


Lajmi thoshte se mbi ta rëndonin shumë akuza. (mbi cilët?)


• Kundrinori i zhdrejtë me parafjalë shprehet në rasën emërore, kallëzore dhe rrjedhore me parafjalë.
• Kundrinori i zhdrejtë me parafjalë shprehet:

a) me emër:


Më doli gjumi nga bubullima. (nga cila?)


b) me përemër:


Lajmi thoshte se mbi ta rëndonin shumë akuza. (mbi cilët?)


• Kundrinori i zhdrejtë me parafjalë shprehet në rasën emërore, kallëzore dhe rrjedhore me parafjalë.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat