Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Ligjërata e zhdrejtë


• Ligjëratë e zhdrejtë janë fjalët tona ose të një tjetri të riprodhuara, të ndryshuara nga një person tjetër:

Abdyl Frashëri ka thënë që të bashkohemi me një besë të gjithë shqiptarët.


cka eshte ligjerata e zhdrejte,ceshte ligjerata e zhdrejte, ligjerate e zhdrejte shqip,ligjerata e zhdrejte shembuj,shembull ligjerata e zhdrejte,cfare eshte ligjerata e zhdrejte 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie