Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

A lejohet të mjaftuarit me thënien që je besimtar?

Përgjigje-Që të vërtetohet besimi i vërtetë duhen prova të prera për të.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Beduinët thanë: Kemi besuar.Thuaj, Ju nuk keni besuar por thoni që jemi dorëzuar sepse akoma nuk ka hyrë besimi në zemrat tuaja.E nëse i bindeni All-llahut dhe të Dërguarit të Tij, Ai nuk ua pakëson punët tuaja (të cilat i keni bërë),All-llahu është Falësi, Mëshirëbërësi.’’(El-Huxhurat:14)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mësjira e All-llahut qofshin mbi të:’’O ju që jeni bërë muslimanë me gjuhën tuaj por që nuk ka hyrë besimi në zemrat tuaja!Mos i dëmtoni muslimanët!....
Përgjigje-Që të vërtetohet besimi i vërtetë duhen prova të prera për të.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Beduinët thanë: Kemi besuar.Thuaj, Ju nuk keni besuar por thoni që jemi dorëzuar sepse akoma nuk ka hyrë besimi në zemrat tuaja.E nëse i bindeni All-llahut dhe të Dërguarit të Tij, Ai nuk ua pakëson punët tuaja (të cilat i keni bërë),All-llahu është Falësi, Mëshirëbërësi.’’(El-Huxhurat:14)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mësjira e All-llahut qofshin mbi të:’’O ju që jeni bërë muslimanë me gjuhën tuaj por që nuk ka hyrë besimi në zemrat tuaja!Mos i dëmtoni muslimanët!....
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat