Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çrregullimi deluzional

Deluzione jobizare, qё vazhdojnё të paktën një muaj rresht.

Kritika ndaj gjendjes dhe funksionit ndёrpersonal, familjar, profesional dhe social nё pёrgjithёsi mund tё jetё e dëmtuar. 

Zakonisht nuk shoqërohen me halucinacione dhe dëmtime të proceseve njohëse apo vetëdije të dëmtuar. 

Ky çrregullim specifikohet nё bazё tё llojit tё deluzionit që ka, psh: çrregullim deluzional persekutor, i tipit somatik, i tipit erotomanik, megalomanik , etj. Shih: deluzion.

deluzionet,crregullimet deluzionale shqip,crregullimi deluzional shqip,cka eshte crregullimi deluzional,ceshte crregullimi deluzional,cfare eshte crregullimi deluzional 
Deluzione jobizare, qё vazhdojnё të paktën një muaj rresht.

Kritika ndaj gjendjes dhe funksionit ndёrpersonal, familjar, profesional dhe social nё pёrgjithёsi mund tё jetё e dëmtuar. 

Zakonisht nuk shoqërohen me halucinacione dhe dëmtime të proceseve njohëse apo vetëdije të dëmtuar. 

Ky çrregullim specifikohet nё bazё tё llojit tё deluzionit që ka, psh: çrregullim deluzional persekutor, i tipit somatik, i tipit erotomanik, megalomanik , etj. Shih: deluzion.

deluzionet,crregullimet deluzionale shqip,crregullimi deluzional shqip,cka eshte crregullimi deluzional,ceshte crregullimi deluzional,cfare eshte crregullimi deluzional 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat