Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është përcaktori ?


Fjalët që saktësojnë, sqarojnë, përcaktojnë emrin bërthamë me të cilin lidhen, quhen përcaktorë

Emri rasën gjinore të shquar është gjithmonë në funksionin e përcaktorit

Ai shprehet me: emër, mbiemër dhe përemër

cka eshte percaktori,percaktori shqip,cfare eshte percaktori,qka quajme percaktor,ceshte percaktori,percaktori gramatike shqip,percaktori,roli i percaktori ne gramatike,cfare quajme percaktor

Fjalët që saktësojnë, sqarojnë, përcaktojnë emrin bërthamë me të cilin lidhen, quhen përcaktorë

Emri rasën gjinore të shquar është gjithmonë në funksionin e përcaktorit

Ai shprehet me: emër, mbiemër dhe përemër

cka eshte percaktori,percaktori shqip,cfare eshte percaktori,qka quajme percaktor,ceshte percaktori,percaktori gramatike shqip,percaktori,roli i percaktori ne gramatike,cfare quajme percaktor
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat