Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është morfologjia ? ~ Rapitful Shqip

Çka është morfologjia ?

Morfologjia është pjesa e gramatikës që studion format e ndryshme të fjalëve, kuptimin e këtyre formave, klasifikimin e fjalëve në pjesë ligjërate, si dhe formimin e fjalëve.

cka eshte morfologjia,cfare eshte morfologjia,morfologjia shqip,morfologji shqip,morfologjia gramatike,qka quajme morfologjia,morfologjia gramatike,gramatika morfologjia,morfologjia gramatike,gramatika morfologji
Share/Bookmark
       
   

Postime të ngjashme  •